Over Raimond

Raimond Honig - Trainer - Auteur - Entertrainer - Personal Coach

Trainer – Auteur – Entertrainer – Personal Coach

Wie is Raimond en wat doet hij?

Raimond Honig MBA is oprichter van en managing partner bij het Credit Management Instituut bv te Zoetermeer. Raimond startte CMI in 1999 en runt CMI sinds eind 2005 samen met zijn levens- en zakenpartner Bionda Honig. Daarnaast vervult hij meerdere adviesfuncties. Zijn zeer praktische en kritische inslag maakt dat hij als ondernemer en als trainer/coach verfrissend en resultaatgericht werkt. Practicus Raimond Honig roert, raakt en confronteert in zijn workshops en trainingen over de echte vraagstukken van het leven.

Hij deed uitgebreide ervaring op in de zakelijke dienstverlening, gaf jarenlang leiding aan een middelgroot consultancykantoor in credit management en is aansluitend het ontwikkelingspad ingeslagen. Hij ziet het als zijn missie mensen aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Hij doet dit onder andere middels workshops, presentaties, trainingen, spreekbeurten en persoonlijke coachingstrajecten. Zijn stijl kenmerkt zich door respectvol te confronteren, kortom individuen uit te dagen het optimale uit zichzelf te halen.

Raimond studeerde opleidingskunde en behaalde cum laude zijn mastergraad in de bedrijfskunde. Daarnaast volgde hij nationaal en internationaal allerlei opleidingen en trainingen op het gebied van ontwikkeling en training, coaching, verandermanagement, credit management en schuldhulpverlening.

Hij schreef tot dusver zelfstandig en in co-auteurschap zes boeken, waarvan zijn laatste boek een praktijkgericht onderzoek over werkkapitaal behelst.

Raimond is getrouwd met Bionda en de trotse vader van dochter Joy en zoon Robin. Hiernaast reist hij veel, is hij een fanatiek martial arts beoefenaar en fotografeert hij graag mensen en steden.

Raimond is gecertificeerd lid van de International Board of Certified Trainers, gecertificeerd Personal Coach (CPC), Gecertificeerd Budgetcoach en Schuldhulpverlener.

Raimond's levensspreuk

“Dream like you’ll live forever… Love like you’ve never been hurt… Work like you don’t need the money… and dance like nobody’s watching.”
Satchel Page