Referenties

VDH Collect, Cathy van der Hout

eigenaar van VDH Collect, voorheen Sr. Creditmanager at Achmea Financial Services

Toen ik mijn eerste stappen binnen Achmea zette, hoorde ik de naam Raimond Honig... Ik heb de leergang Credit Professional bij het CMI gevolgd en kan alleen maar aangeven dat het een feestje was. Raimond heeft de gave mensen te inspireren in het vak creditmanagement. De praktijkgerichte manier om je 'out of the box' te halen was meer dan eens meer dan een glimlach bij de hele groep. De ervaringen van Raimond zetten de mensen op het puntje van de stoel, aandacht voor de man en zijn verhaal. Het maakt raimond in mijn ogen een ware motivator: het vak creditmanagement op de manier uit te dragen zoals die bedoeld is. Raimond wil het beste uit zijn mensen halen, een kennisdeler die zijn weerga wel kent maar gewoon mens blijft. Iemand die reflectie in de groep benut om groei te bevorderen en zeker niet tot de groep klassieke leraren behoort.

Zijn boeken lezende ... kon ik alleen maar vingerknippend: "Ja, ja ... ja" uitbrengen op zijn visie en ervaringen in het vak en de reflectie op zijn leven. Inmiddels heb ik zijn boek "Houd er mee op" ook buiten mijn werkkring aanbevolen.
Ik hoop dat Raimond nog heel lang heel veel mensen mag meenemen in de opleidingen en hun persoonlijke ontwikkeling.

March 9, 2010

Mirabau, Saša Ristovski

Programma manager at Mirabeau

Raimond is a extremely dedicated and motivational trainer in the field of creditmanagement and learning techniques. One of the best training experiences that I have had were with Raimond during his creative learning skills training at CMI, in the winter of 2008.

Beyond any doubt, Raimond is capable of transferring the message and motivating the training participant into a mode of active learning. Ray, keep up this brilliant performance!”

January 6, 2009

Achmea, Joke Veldhoen

Senior medewerker DA Syntrus Achmea Pensioenbeheer

Raimond is een trainer die met passie traint. Vol enthousiasme en energie. Raimond is een expert op het gebied van communicatie en op het gebied van creditmanagement. Traingen zijn zeer goed toepasbaar op het werk, trainingen van Raimond zorgen voor persoonlijke groei. Raimond traint op een wijze die uniek is en wat mij maakt dat ik iedere keer weer bij Raimond uitkom als ik een training wil volgen.”

November 30, 2008

Booking.com, Ronald Aben

Credit Management at Booking.com

Raimond's approach to the subject is rather different from other training institutes. Raimond added the psychological aspect to the training to allow students to better and easier understand their own role and position in communication but also the behaviour of the opponent, which is in the field of Credit Management often the customer or a counterpart in the sales division. These psycological aspects enables Collectors or Credit Controllers to better anticipate on what is coming and as such keep better control over the communication to achieve the set goals easier.”

November 26, 2008

GAP solutions, Brit Vos

eigenaar GAP solutions

Raimond Honig zet zich met ongelofelijk veel passie volcontinue in voor het Credit Management Instituut, zijn medewerkers en zijn klanten, in de breedst denkbare zin. Hij is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen zijn vakgebieden en speelt daar steeds op verrassende wijze op de juiste manier op in. Tijdens trainingen, lezingen en workshops weet hij zijn deelnemers van begin tot eind te boeien en neemt ze op ongekende wijze mee op reis in het leerproces.

Raimond is open, oprecht en sensitief, maar tevens positief kritisch, waardoor hij in staat is mensen die daarvoor openstaan (ongemerkt) te coachen en bij te dragen aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling.”

March 2, 2009

I.S. Services Netherlands BV, Eric Pisters

Teamleader AR / AP at I.S. Services Netherlands BV

Raimond is a dedicated person with focus and vision (short and long term). He can create something out of nothing. He has an excellent understanding of what is going on. Further charactaristics : Firm, driven, enthousiastic, very good trainer, very good coach, listener”

November 26, 2008

EDR Credit Services B.V., Robin Bodaan

Director at EDR Credit Services B.V.

Raimond heb ik de de afgelopen twintig jaar regelmatig 'zakelijk' voorbij zien komen. Zijn trackrecord en opgedane ervaring maken van hem een persoon waar je in credit management land gewoonweg niet omheen kan. Steeds weer weet hij je te verbazen en initieert hij nieuwe concepten die hij concretiseert en op de landkaart weet te zetten. Het vakgebied weet hij te verbazen, inspireren maar vervolgens ook naar een hoger niveau te tillen. Hij houdt zich niet vast aan traditionele uitgangspunten maar gaat steeds weer op zoek naar nieuwe inzichten die het verschil maken.”

August 8, 2011

Delta N.V., David Schouten

Projectmanager at Delta N.V.

Raimond heeft het talent om informatie te vertalen naar praktische direct toepasbare kennis en hij heeft het talent om dit over te brengen. Met zijn enthousiaste en directe persoonlijkheid onderscheidt hij zich in de markt. Hij maakt net dat verschil waardoor je hem wel herinnert.”

December 5, 2008

Klanten

ABC Vastgoed
ABN-AMRO Verzekeringen
Achmea
Achmea Hypotheekbank
Aegon Hypotheken
Ahold Accounting Plaza
AKD Prinsen van Wijmen
Alfam Consumer Credit
Alliander
Amedes Nederland
American Express
ASR Verzekeringen
Atradius
BouwMaat
Brink Groep
BT
CAK
CarreerControl
CBS
CMIS
Consumer Finance
Crédit Agricole
CreditForce
CVB Bank
De Amersfoortse Verzekeringen
De Brauw Blackstone Advocaten
De Lage Landen
De Lage Landen Dublin
Deloitte
DirektBank
DONG Energy
DSB Bank
DSM
Dunea
EDR Credit Services
Eiffel
Elsevier
Eneco
Enexis
Ernst & Young
Essent
Euler Hermes Bank
Fortis Commercial Finance
Go Lease
Grant Thorton
G-Star Raw
Heras Hekwerk
Hunter Douglas
Hypocasso
Initial Hokatex
Innovam
InterBank
Interpolis
Intrum Justitia
KLM Health Systems
Kluwer
KPMG
KPN
Modint
Nauta Dutilh Advocaten
Nike
NUON
On Guard BV
Oxxio
P&O Trans European
Laser Lafayette Services Nederland
Provisional CMS
PWC
Rabobank
RWE Energy
Sabic Europe
Satcom
Siemens Nederland
SNS Bank
SNS Reaal
T-Moblie
TopTech
USG People
UWV
Van Diepen van der Kroef
Advocaten
Viteau Watercoolers
Volvo Car
Finance
Waternet
Welten Groep
Zorg & Zekerheid